Tuesday, March 13, 2012

On this small planet, u cant delete, but still u can try and hide

Kuna mul mängus läks veidi pasasti, siis mul on nüüd piisavalt aega, et kirjutada oma blogsterisse jälle üks järjekordne mölahunnik :) Tegelt on tore, i lieks.

Egas siis midagi, pidasin 9 märtsil oma sünnipäeva natikene, Andu tegi kukerpalli ja taavi ümises nagu karu, mida veel ? Ahjaa, fun oli see, et Everin helistas. ja fuck i know kas ta nimi kirjutatakse 2xi or 1xi, forgivvv mi :) Igastahes jea, fun oli. Enne seda kaa paar päeva oli mingi asi aga samas mitte midagi märkimisväärset. ma nagu mängin .. :D aa oi oi tibu sai kaa meil viie kuuseks, see oli pidu ;) ! varsti kukub 0.5 ära, siis on juba gg vaikselt oma elu peale sättima teda , haha.

Küll aga meenus, kuidas pargipingil istudes vaatasin neid silmi .. nende mööda kõndivate inimeste silmi ofc , haha ja siis mõtlesin, et miks mind nii vaadatakse, ise istusin pargipingil 2 käru ninaees nagu oleks mingi kahe tite isa ja muudkui kimun suitsu, haha tegelikult käisime Janega väljas eile, see oli n1, Mia nägi ka teist titte ja kõik on Cool. cya

No comments:

Post a Comment