Thursday, August 19, 2010

I can feel the cold hand of death, and the end drawing near..

The time has come, and this is for you .. !
Ütleks siis niipalju, et suvi oli tore. Isegi väga tore aga siis järsku suve lõpus plahvatas miski, mis võis vabalt tulla suvisest kuumusest. Igastahes, see, mis plahvatas keeras suve lõpu no nii putsi kui vähegi võimalik. Jah, just, tavaliselt ma asendan roppused tärnidega aga praegu ma seda ei tee, kuna piisavalt pühaviha täis. See on lihtsalt nii haige. Mida iganes ma ka ei teeks, kas siis hea või halvaga, IKKA on kellegil midagi plõksimist. Anyways jah, nüüd on plõksimine nii kaugel, et enam ei oska kuidagi ära olla ja jubedad plaanid on peas ;o aga samas kooli ka pooleli ei taha UUESTI jätta. See oleks juba liiga hale, aga no kui muudmoodi ei saa, siis peab ju kuidagi hakkama saama, või mis ? Igastahes jah. Pohhuj, mina olengi see kõige halvem inimene, joodik, lohh ja nii edasi. Kellele ei meeldi, siis palun, minge perse.

Ja kõige masendavam asja juures on see, et " nii nagu küla koerale, nii koer külale " .. koer tegi külale, küla tegi koerale ja putsi nüüd tuleb uuesti koer külale tegema ? se on faking lumepalli effekt, milles on 2 samaverd jäärapead, kes on mõlemad samasuguse iseloomuga, niiraske kui ka poleks sellega leppida aga no nii on.
" U can't handle the truth ? i can tell u the truth ! "

Aga ei, peale selle, et mulle meeldib hommikul kell 4 praktiliselt puhtast taevast ( no okei, mitte päris puhas. mõlemad osapooled on mustad ) sõimata saada . Tähendab .. mitte sõimata, vaid lausa totaalset vaimset nussi saada siis .. err, nojah noh, hommikul 9 ajal lendame tavviga linna + Mingiaeg väiksega linna makule võistlustele kaasa elama. Enamvähem idee ju, eks ? aga tavai. olge rahulikud ja siis eerm .. DEDICATION TO HATED PEOPLE ! WE MUST STAY CLOSE (L)
ah minge pu*si :D

No comments:

Post a Comment