Monday, December 6, 2010

After extensive analysis of the patient, I can formally deduce that i'm a threat to myself, and others...

Ma siin vahin juba pikemat aega seda kastikest kuhu peaks sisse jutujubina kirjutama aga no ma ei suuda otsustada kas ma kirjutan midagi lühidalt või veeretan üsna pika jutu kokku ;o Eks see näha ole tho . A ja muidugi hämmastav on see, et nende mõne päevaga, mis ma ei kujutanud effigi on 150+ blogi vaatamist olnud.üsna kena. See tähendab ju seda, et inimesed ootavad minult uusi poste. yaya. Okei, alustuseks siis ..

The sun is rising, you're dancing with me
You wonder what’s the time, but I don't wanna see
My legs are hurting, but I feel free
This is the way, a night should be
I want to stay together
Pretend this pain doesn't matter
We’re not meant to say never
Tell me, when are we gonna rock this place?

Reedel kõmpsisime väiksega väimelasse, et Annabelile vastu minna. Jube külm oli. Plaanisime, et jeje tagasi tuleme bussiga. Kui olime väimela rattatee peal ja Annabelike oli juba vaate ulatuses siis sõitis parksu buss meist mööda. FML! Egas midagi kolmekesi siis jalutasime parksu tagasi. Mul oli vist natuke paha tuju ka, ma ei tea miks. Igastahes kui mu suits poole tee peal lumme kukkus vallandusid mu emotsioonid ja kogu hingest tuli üks vali suguelund välja. Okei. Siis käisime kallaga poes ja asja .. ning läksime minupoole, kus saime olla oma 10min ? no jea. Ja siis läksime kalla poole. Yup , esimest korda elus .. kerge pinge oli sees küll, kuid ise ka imestasin, kui hästi läks. Leidsin kiisu omale. Ausalt, oleks ta naissoost ja kui mul Annabeli poleks, oleks too kiisu mu ainus eluarmastus . A no ofc võiks ta siis inimrassi kuuluda ..

Laupäeval käisime kallaga saunas, väga mahe. Nii ammu polnud sauna saanud ;o lausa vapustavalt mõnus väsimus tekkis seal peale . Afterthat läksin välja suitsule nagu viimane kalkar pornostaar. Jea, mm .. metsa sees elada on ikka no nii hea. Kadestan totaalselt. See ka oli boonus muidugi, et seal olles kallis ei hakanud mind keelama, kui kohvi tahtsin. Maru hästi kasutasin seda ära ja ausalt, kohvi kohvi järel gogo! Pühap hommikul siis tulime parksu tagasi. Asi oli norms. Käisime õues, jalutasime niisama ringi, kuni mul läks kõht tühjaks. Ei saanud midagi, tuli pelmeene osta.

Okei. Õhtul, kui kallis ära oli läinud tagasi teele tlinna, siis kutsus mait mind enda poole. Noo läksin. Õues sain enne seda veel väikse ja kerliga kokku. kerli läks koju, väike tuli kaasa maidu poole. nillisime seal ns, mait tahtis mind lüüa koguaeg, epic. Edasi läksime murdi poole, kus innu ja martin kergelt tinutasid. noh .. seltskonnamõttes sai ka veidi võetud kuni siis kalla helistas .. peale seda läksin koju. olin kodus .. mitte effigi polnud teha, öösel äratasin kalla ka üles. no ühesõnaga mängisin total dorki. aga selline ajuhiiglane ma ju olengi. nüüd söön saiakesi, mis emps tegi. maru head on kusjuures ja siis umm mõtlen veel, kas ma lähen täna öösel magama v ei. tsau

No comments:

Post a Comment