Tuesday, January 11, 2011

Multidimensional... no where to run.

Jeu. Eile öösel läks mängus sitasti. tekkis suur, SUUR kaotus aga pole hullu, just a game, hihi.
Hommikul ärgata oli vigane, sest ma hakkasin läbi une oma äratuseks olevat laulu nautima - pean selle ära vahetama vist. Ei, emily äratamised on naljakad .. tuleb kõrvale, paneb näpu külge ja sosistab " pinnu, pinnu, pinnu " ja türa kui naljakas se oli :D !

Siis läksin hommikul 7 ajal parksu - lendasin maidu poole, vaatasime seal juppaega filmi, kuni buss tuli ja gogo kooli. Koolis olin vaikselt ja rahulikult, nagu tavaliselt. - eeskujulik õpilane siiski mkaaaaye ? Lõunaajal tahtsin tulevast kodu üle vaatama minna aga võta näpust - telefonile ei vastatud - fail. no polnud siis midagi, kui bussipeale ja põlva. sealt edasi tartusse, kus nillisime ns ilusti ringi. Tagasitulled sõin teepeal 2 maxiburksi ära ja jäin sliipi.

Tuppa jõudsime hakkas mul hirm külm.  tegin suitsu ja võtsin kohvi ligi ning automaatselt hakkas parem ja soojem. kuid siiski, mitte nii soe, kui võiks olla.. tunne on puudus, meow.

ja muide, Siimu jaoks sai sõna " sõprus " täiesti uue tähenduse. Selleks, et kedagi sõbraks kutsuda, ei pea tundma inimest 10 aastat. Sest vahetevahel on just nii, et nmeed, keda sa 10a tundnud oled, käituvad täpselt nagu viimased värdjast emanikkarid ning need, keda põhimõtteliselt äsja tundma oled õppinud aitavad kõigest väest ning on vastutulelikumad kui iial oskaks sõbralt arvata.

<333 these lyrics tbh : 


Fateless ending still remorsing shadows dance and keep enforcing
Dreams of death and endless pain and forever I remain
Trapped in darkness I am willing
To end up in ruthless killing
I am forced and will obey
The voices that speak and softly say
Skull dominion dark and far
Creeps upon you and there are 
No means of ending this demise
You have looked into my eyes

No comments:

Post a Comment