Monday, January 10, 2011

Self deprecation ..

Nonii, et mingi 10s Jaanuar on enamvähem käsil. Oli ülim nädalavahetus, mis möödus naljas ning samuti ka kurbuses, kuigi kurbus sai korvatud ;p ! Vahest juhtub, et asjad ei toimi, siis kui tarvis ja hakkavad toimima siis, kui neid enam niiväga tarvis pole. Tüüpiline. haa ! ei, tööd sai tehtud normaalselt, siiamaani muskel sügeleb.
Astusin vastu üli nüri kirvega mõnusalt paksule puupakule. Tulemus 1 - 0 minu kasuks. Missiis, et ma peksin seda umbes 30 minutit vastu seina lõpuks aga puruks ta läks !

Oli juba reedest saadik plaan kallaga sauna teha - a no hujat. Siis pühapäeva õhtul hakati sauna tegema aka kalla ei läinudki tallinna vaid jäi saunatama (: Tegime normaalselt nalja ja asja kuni tuli õhtu. õhtu oli is naijse, küünlad ja möllud. jeaaa. okei ja kollifilmi meeldib ka mulle tipskiniga vaadata, selline päris lahekas on hihh.

Täna hommikul läksime tartusse. Kalla läks bussipeale. See kallistus oli nagu .. " omawgaad dont fuckin' go plsplspls " and ofc peab ju tegema reaalse näo pähe. well tegelikult üle üleüleüleüldiselt nii, et tuleb reaalselt tegutseda, siis on kõik korras.

Töö / kodu otsimine edenes mingi aeg hästi kuni pisikese tagasilöögini. aga mõtted pole veel otsas. Vajavad veel veidike taidlemist, et saada seadusi ja asju teada. Teoreetiliselt peaks hakkama saama küll. Me kallaga nii nii tahame oma kodu endale juba. Jah, just oma kodu.. privaatsus! mm is naijse. Selle nädalaga tahaks kodu asju korda saada aga jah, see on nii umbkaudne teema. Muidu linnas on ülihea pakkumine, ei taha toda käest lasta .

aga well okay. aitab ;)

No comments:

Post a Comment