Wednesday, July 7, 2010

7 Juuli, asi mädaneb.

Hah, päev algas ilusti - kenasti. Ärkasin oma kell 7.00 üles ja vaatasin, et ahh, pole midagi teha, siis kebisin tagasi tuttu oma põlenud seljaga, mis on üsna crapp.
After that shit, mõtlesin, et dvj, võiks püsti tulla voodist, lendasin msn ja Annabel kutsus õue mu, no okei, hakkasin siis poe poole talle vastu jalutama ja GO . Siis tuli kuskilt mingi Kerli kaa, ja oligi 4 inimest koos ( Mina, Annabel, Merru, Kerli ) no selge, annabel viis nati taarat n shit, sest lubas vampsime, et viib ära . Siis võidusime mõne aja järve ääres ja siis mingi ma ei tea, kerge mäluaeuk aga järsku tuli kuskilt pisike autoga vastu meile .. käisime siis minupool, võtsin rätikud ja läksime ujuma .. nii kui ma särgi seljast sain, ehmatas Merru : " WTF SUL ON ÕLAD KOLLASED " no kena jah, lambist päikese põletus on nii suur, et õlad mädanevad :| epicfail. Noo käisime siis väiksega ujumas ära ja siis hakkas Annabeli kiusamine piha , küll ta sai käterättidega porgandit ja küll ta sai niisama sõimata väikselt, igastahes juba vahva oli.

Siis kui väike oli ära läinud hakkasime me edasi mõtlema, et jojo , mida teha .. mõtlesime, et jalutame niisama ja tulime mujuurde, et saaks rätikud ära visata. no viskasin ära ja siis läksime õue tagasi, jalutasime metsa alla, kus Merru avastas " SIIN ON MUTIKAID NII PALJU " hah, see on see tallinna elu, ei teagi, et metsas mutikaid on (: Igastahes mingi hetk lihtsalt Annabeli isa helistas ja ütles, et ta peab nüüd koju minema, gg saatsin neiud ära ja saigi väljas olek otsa.

Muide, pilte mu viimaste päevade tegemistest saab SIIT! orkut : pinnu

tsauplau kutid ja mutid, vaatame, mis homme saab.

No comments:

Post a Comment