Thursday, July 8, 2010

Round, square, oval bitches - I love all bitches!

Laa laa , Täna oli tore neljapäev, tähendab juba reede aga siiski, räägime neljapäevast, eks ? :) Igastahes ma magasin suhtkoht poole päevani, siis parkisin ennast arvuti taha, hakkasin muusikat kuulama no nii kõvasti, et vist naabrite naabrid ka värisesid minuga koos samas taktis, ei ülimalt mõnus oli. Mingi hetk hakkasime väiksega lihtsalt mingit mõttetut möla msnis ajama ja siis tuli esimene elektrikatkestus .. no selge, elekter tuli tagasi, jõudsime 2 sõna vahetada ja tuli uus katkestus, mu närv ei pidanud vastu ja hakkasin väikse uksetaha jalutama no selge, väike juba ootas mind aknapeal.

Tore, siis läksime väiksega välja, täpsemalt järve äärde istuma, suitsu tegema n' shit kui järsku mingi paks mees tuli järvest välja, võttis riided seljast ja sõna otseses mõttes näitas meile kummardades oma 150 kilost perset, EI, see polnüd üldse nunnu vaatepilt. Anyways, peale seda hakkasime me ära liikuma umbes poe poole, et vaadata, mis seal sünnib .. sündis see, et poole tee peal helistas Kerli ja kutsus meid endale vastu, no muidugi läksime ja ostsime suitsu. Seejärel suundusime tagasi laululava poole, kus õnneks polnud enam paljaid 150 kiloseid perseid urvitamas . Istusime rahulikult laululava ääre peal mingi ikka oma parajad mitu tundi, vahepeal käis Taago kaa seal n shit ja siis läksime kolmekesi iga - roju - oma - koju sööma.

Kui välja tagasi tulime kolmekesi, läksime JÄLLE laululavale, kus me JÄLLE istusime nagu kolm parti. Õnneks tulit Iti, Jete ja Kerly meile seltsi, oh seda mõnitamist mida Iti sai minult ja väikselt ;p Igastahes siis nägime, et mingid 3 peput läksid kiigu juurde, ofc me läksime kaa sinna, arvates, et need mingid uued näod aga no huj . Mingid randomid parksukad isiklikult, kes meid nähes leekima panid.

Kui me siis olime üpris mitmekesi kiigu juures oma pundiga, hakkasime me väiksega pärima Itilt igasugu soomekeelseid sõnu ja väljendeid. Need olid üsna huvitavad :D Piinasime ikka pisikest tüdrukut üpris palju nendega, ma isegi uurisin välja, kuidas öelda VÄGA pahasti kellelegi :) Läks jälle tunnike, kaks mööda naeru ja kisa saatel, kui meiega liitusid Erki ja Ruudi, no muidugi Ruudi oli jumala kapsas ja hakkas täielikku komöödiat tegema, ofc olid neil õlled kaa kaasas :) nii me siis võidusime seal karjaga . Haa ! Eriti koomiline oli see, kui mingi teine seltskond läks laulava ette mingi wannabe shufflet tegema ? Mina sain algul aru, et nad on purjus ja kakerdavad :D Igastahes mingi aja möödudes tulin ma koju korraks ja siis kohe pmst kutsus väike mind ujuma .. no ma siis läksin ja koju jõudsin nii kell 00.10 ? midagi taolist.

Nii see tänane päev möödus, ei tore on, kui on sellised sibulisalati semud olemas ^^, Teevad nali, saavad aru nali ja söövad nali ;p gl hf ;*

No comments:

Post a Comment