Tuesday, July 20, 2010

eat shit and die.

i wanna fuck ya up
i wanna break ur face
i wanna make u remember day after day
i wanna smash ur face
wanna see u bleed
wanna see ur tears on those eyes
wanna cut ur throat
wanna knock u out
wanna make u suffer for end of ur life!


Väga metsik lugu, Hardstyle Maffia poolt. " HS Mafia - Dedicated to most hated " Lüürika on hinges, uknow. Mõni küll arvab, et see on väga sadistlik ja vastik aga mina vaidlen vastu ;p.



Võite kah kuulata, täitsa luban, ilus lauluke on. Nii aga huh, mis minust saanud on jne ? Ei sittagi uut.. leban üksi oma voodil, kirjutades ning mõeldes, mida kirjutada. Suhteliselt hea idee, eks ? Muidu mõttes ooli eilsest kirjutada ! (:

Kena oli eile see, et Ailer jälle jõi. Ta väidab, et trumpab mu tsükli üle... Mida ma eriti uskuda ei taha. Pluss eilne boonus oli see, et mind lubati tööle sebida . Seesuur, et jah, esimese viina tegi meile Ingrit, jõime seda .. tähendab me väiksega olime niisama, me ei viitsinud ennast lollitama hakata ühe viinaga. Igastahes kui too otsa sai siis mingi soomesauna kino tegema. Räme dramaatika ja pubetseerimine käis seal .. Naerda sai palju palju. Igastahes nati enne 21.00 ehk siis enne poe kinnipanekut sebis reio 100.- no kena jah, võtsime siis viina veel ja kuradi nii kui poest välja astusin, nägin, et murt oli poe ees.. poiss oli soomest tagasi jõudnud ^^, Ta esimene lause oli mulle " jou pinnu, joome putsi ennast " i was liek .. no problem dude.ja siis läksime tema poole : Murt, Innu, pinnu, Maku , Reio .. hiljem lisandusid Annabel , Kerli ja Erki ja täitsa hilja tulid Merka ja matu kaa sinna ja seda joomist seal. Igastahes jah Kui kraad oli sees suur juba läksime meie annabeliga koju ära ja murt läks obinitsa rolliga edasi jooma . Kodus sõime Annabeliga pea terve suure kausi riisi salatit ;o ja siis hullasime ja möllutasime öö otsa siin no ja vaatasime filmi kaa. igastahes kell 5 hommikul saime magama ja kell 9 ärkasin mina. oli tore, siis mässasime hommikul ka paar tundi siin, tegime NS kino kuni kerli kaa seltsi tuli. Afterwardsläksid bella ja kerli linna shoppama ja meie läksime väikse ja jossuga ujuma. migni 2 kena piffi ka Peesitasid silla peal, neile oli vaja muljet avaldada jne. siis kui oli ujutud löksime jossu poole pizzat sööma ja siis tulin ma koju. tsautsau loodame, et õhtu tuleb võimas ! ;)

No comments:

Post a Comment