Wednesday, November 17, 2010

Dreams and wonders.

Straight from the underground, Fuck what u heard about hardstyle is whack!
Jo. Kolmapäev, ehk täna oli tegelt suht nomraalne ja õnnestunud päev. Hommikul ärkasin, vaatasin kella, ohhoo, kell on kuus. egas siis midagi, tegin kohvi ja istusin arvutitaha. Siis kui hakkasin kooli asju kokku viskama avastasin, et ajalugu on esimene, sinna ju ometi minema ei pea. kty. Ja siis hakkasin vapralt hommikul vara makarone keetma endale, kuna kõht oli jube tühi. no sõinb kõhu punni ja lendasingi kooli. Esimese tunni lasin tühja .. Õnneks sain täna tulliga koju, muhah, käisime teepeal parksu koolist ka läbi, suht normaalselt mõttetu. nagu hunnik emosi. iga roju istub vahetunnis oma nurgas - fail. no siis edasi hakkasin ma netis surfima. surfisin ja uurisin infot muusika kohta. Jep, tegin tõsiseid uurimustöid .. sain targemaks ka kusjuures. Siis panin endale plaani paika, et tuleb hakata rahasi säästma. Btw, Keegi mulle jõulukungiks sellist tuba ei taha kinkida ?
Ma ausalt austaksin seda väga ! kuigi noh, jah .. mõttetu loota ;p tuleb ise rahasi kõrvale panna. Kõlarid ja monitorid ei maksa õnneks palju. padKONTROL on juba natuke kallim ja siis lõpuks Virus C .. mm, selle nupud on nagu .. mudiks neid igatpidi, hihi. Aga jah. nii edasi siis oli nii, et rääkisin inimestega, otsisin inimesi, kes oleks nõus vokaali laulma. Hetkel sain ühe vist? nõusse nagu ma aru sain. Niiet kunagi on oodata reaalselt ilusa vokaaliga lugu. Btw, keegi lugejatest võiks aidata mul sõnu välja mõelda, või vähemalt ideid anda. Jube tore oleks .  Õhtupoole läksin siis väiksega välja.
Rääkisime ja arutasime igast elu asju, rääkisime umbes " unistustest " suht normaalsed ikka . aga no muidugi me teame ise ka, et see oli suht ulme jutt, aga siiski. Millegi poole peab ju pürgima .. peab olema midagi, mis inspireeriks, peab olema eeskujusi! No okei, liikusime siis kodude poole tagasi . parkisin ennast mõnusalt kodus sisse, ajasin musiga juttu ja lugesin niisama FML nalju. Naerda saab palju ! kui ma välja suitsetama läksin vaatasin, et what the fucking fuck! saadsa aru, nii paks lumi oli maas, et endal oli ka raske uskuda. suht nunnu. Siis saabus õhtu tipphetk! Musi helistas, oi mis juttu me ajasime, siiamaani kõhulihas naerust valutab .. " Oota! Ei! " huhah, nii mõnus, kui on totraid mälestusi, mis ei unune. aga jah, nüüd pesema ja siis telekasse. adjoga!
Armastan oma Annabeli palju palju palju ! 

4 comments:

  1. lüürikaroovitusi jagada ei oska, aga kui sa tahad selle alaga suurt raha ka teenida, siis võiksid ju muusikalisi valemeid õppida :P

    ReplyDelete
  2. krässu krässu .. raha ei huvita üldse ;p sellessuhtes, et asi tuleb otse hingest ;p !

    ReplyDelete
  3. aga võtsin su nõuannet kuulda :) aga päris muusikakooli haridust pole tarvis, niipalju kui kuulnud olen ;p

    ReplyDelete