Tuesday, November 16, 2010

In my self-righteous suicide..

16.11.10 - mingi jama päev. lambist masendus all day long. Ausaltöeldes mitte millegi jaoks tuju ka pole. Tegin täna mingi idiootse kirjandi teemal " Muinasjutud mu elus " nii pu*sis pealkirja annab mõelda välja kellegil .. ma oleks paremameelega teinud asja teemal " Kuidas kivipuravik saaks absindiga paarituda " või mis iganes idiootset. Ei jah, suured tänud muidu dempsule, kes andis mulle paar head ideed, mis lõpuks jõudsidki paberile. Tõesti .. tal on õigus .. religioon on üks suur sitt muinasjutt . Vahest ma lausa mõtlen, et miks ma nii palju mõtlen ? Kohati on küll jah hea mõelda aga teisalt toob mõtlemine ainult stressi, peavalu ja k*pib aju. Vaadake kui kena elu kanal on .. Tuleb oma kuradi munast välja, jookseb ringi, sööb sitta ja läheb ahju. Vaevalt ta vahepeal pead vaevab igast asjade üle.

Ei, põhi sündmus oli see, et ma üritasin esimest korda mingi loo " re-make " teha .. hetkel veel ei saa öelda, et oleks õnnestunud aga mingit aimu juba saab asjast. Vähemalt meloodia peaks klappima enamvähem. Siis jantisin veel photoshopis, tegin oma juutuubi channelile video image .. sinna tahan veel GIF imaget ka omakorda peale panna. Mingit ekvalaiserit orsth.
Jea, palju jamamist oli kokkuvõttes igasuguste Fruitidega, photoshoppide ja muude debiilsete programmidega.  Nendega on tegelt nii hea jamada. Viivad mõtted mujale . See on ka päris feil, et mu juuksed hakkavad juba jälle pikaks kasvama.. Alles ajasin maha ja juba peab vist uuesti juuksurisse minema .

Täna tegin veel mingit rasket õppetööd .. peale kirjandi tegin veel endale vene keelt selgemaks. Missiis, et jätkuvalt on sama selge, kui seebi vesi aga ikkagi .. loodame, et oli kasu ka.
Õhtupoolikul mölisesime tavsiga vendis ringi. Ajasime tüüpidega mingit haiget juttu ja kuulasime, kuidas ints mingile põrsale süütuse kaotas .. nojah, need on need nn geimerite jutud. Mitte midagi tarka sealt kunagi ei tule.  Muide ! maailma parim raadio ---> http://www.fear.fm/radio/player <--- Selline mõnus web player on ka, saab kohe valida kas Hard / Harder / Hardest, need on siis .. Tek / Hardstyle / Hardcore. Ise elan hardcore lainel! Fuck yeah. HC kannab tänapäeval endas niihead mõtet edasi, et ise ka ei usu. aga davaj, nüüd otsad kokku, natuke õppida, natuke süüa ja siis telekat vahtides magama jääda. bb.

No comments:

Post a Comment