Sunday, October 10, 2010

Fate decides who walks into your life ...

Nii, oli selline mahlane neljapäevane päev kus ma ärkasin õhtul üles, okei, pigem lõuna ja õhtu vahepeal. Nii, ma teadsin, et musi tuleb nextday minujuurde ja ma pean talle bussivastu minema aka ma ei jõudnud ise öösel magama, sest ma e ijulge magama minna, kui tean, et pean kindlalt midagi tähtsat tegema, mille maha magamine oleks ebareaalselt nõme.
Okei, kell sai siis 12.45, olin linnas bussijaamas ja musi tuligi bussipealt maha. Niihea tunne oli sees kohe >_< " SuperB " jalutasime siis kesklinna, musi terve tee jutustas - isnaijss (: Siis kui bussi ootasime, et kojusse minna tuli mingi parm kobisema, srsly, kui kallis poleks mind maha rahustanud, siis oleks asi inetuks läinud :D Igastahes jah - jo. Jõudsime koju. Musi läks meie tuppa mingit asja tegema ja mina tapeediga jätkuvalt jebima. Tulemus oli lihtne - ma lihtsat sammusin sealt minema, sest mul viskas sita nii keema, et ise ka ei usu. gg bb mingi tapeet.

Nüüd sellest ajast edasi on mul pilt suhtkoht sassis :) ei taju ära mis oli mis päeval ja mida millal tegime, sest kõik mis tehtud sai, oli imeline . Aga igastahes mingi aeg käisime pildistamas. Kerli plõksutas meie ilusatest pepudest pilte natuke kuni lõpuks musi lihtsalt käskis mul Kerliga " sõbrapilti " teha, no andke andeks, see oli paras pornograafia :) Edasine oli suht toas lebomine, pikutamine , üksteise kaisukallistamine ja muu säärane kuni õhtul 10 / 11 paiku tuli tavs külla. Ajasime mingi pool tundi köögis juttu temaga ja jõime kohvi. Mingi hetk tuli muska ka kööki ise täiesti paanikas " OMAWGAD MA EI SAA SUP MARIO MÄNGUST EDASI " haha, no ok. progeimerid tõttasd appi. Okei! supmar polegi nii lebo, kui tundub, ma oleks napilt klaveri pilpaks löönud . Siis hakkasin googeldama " world hardest flash game " ah no minge perse. siis olid meil tavsiga närvid jumala läbi .. sõimasime üksteist jne. Musi selleajapeale juba tukkus nunnult voodis. Ja ei, Tavsi põhireaktsioon peale igat surma " VIITTTTTUUUUUU ! " :D anyways, siis tuli tuduaeg ja taavi läks koju. ^^.

Hommikul ärkasin mingi 8 ajal, lambist sellepeale, et kõht oli tühi .. Läksin kööki, tegin suitsu, kebisin tekialla tagasi, võtsin musi kaissu ja siis tuli meelde " a fakk, mul oli ju kõht tühi " p*rsse. igastahes ei viitsinud enam üles ka ärgata niiet sai kella 10 - 11ni und lastud, kui siis mõlemad üles ärkasime. Tegime siis natuke lolli - ajasime juttu - jaa nii edasi :D ja siis saatsin musi ära ja gl hf minu pidu sai otsa. Nüüd ma n*ssin sellesamuse " previewiga " edasi ja raiun puud. kty


Fate decides who walks into your life
You decide, who you let stay
Who you let walk away
And who you refuse to let walk out.

No comments:

Post a Comment